HJEM TIL HOVEDSIDEN                                      FlashAlbum (Photos)   -  (More information are coming)

HOUSE  FOR  RENT  IN  THAILAND -   Hus til leie i Thailand
Call Cellphone/Ring mobiltlf: +47 - 922 28 314

Map over Thailand /Kart over Thailand HER/HERE evt./or HER/HERE(pdf)
Info på Norsk HER (om Jomtien)

Flere bilder

JOMTIEN:
Jomtien beach er nabostranden og lillesøsteren til Pattaya, den ligger ca. 10 minutter syd for Pattaya og er på langt nær så utbygget og gir et mye roligere inntrykk enn sin heftige storesøster . Den lange stranden har noe lavere og ikke så tett bebyggelse (foreløpig), og innimellom hotellene er det kun restauranter og butikker som alle har identisk utvalg av badeleker og badeklær, sprit og film/fremkalling. Det er ganske mye trafikkstøy fra veien som går langs stranden. Det som redder gatebildet er de mange rullende gatekjøkken som tilbyr alt fra velsmakende pannekaker med banan og sjokoladefyll til grillet kylling og salater. Langs stranden er det tett i tett med fluktstoler, parasoller og svært enkle strandbarer med billig øl og brus. Også her er det lokal befolkningen som redder dagen; de blide strandselgerne som tålmodig svetter seg frem og tilbake i håp om å få solgt litt frukt eller en is, eller kanskje en sarong. Har du tid kan du få deg massasje, manikyr eller rastafletter med perler i for en billig penge. Om du kjøper noe eller ikke, bruker de du to ordene du kan på Thai, får du alltid et vennlig smil og en hyggelig prat tilbake. Les mer om området på Norsk her: 
Gotoasia.no/Pattaya_Jomtien.htm

TRANSPORT:
Buss til Pattaya går fra Ekkamai busstasjon i Bangkok flere ganger i timen, sørg for å ta en ekspressbuss som kjører non stop.
Turen tar ca. 2 timer. busspriser fra 100baht, avhengig av busstype/rute.
Når Bangkoks nye hovedflyplass åpner i 2006, vil avstanden bli enda kortere, den bygges nemlig halvveis mellom Bangkok og Pattaya.

   
Click on maps for larger view /Klikk på bildene for større versjon